Kādas neparastas lietas katra Ķīniešu zīme var sagaidīt 2024. gada janvāra pirmajā nedēļā?

Patiesībā jauna gada sākums ir viens no tādiem laikiem, kad viss šķiet gaišs un cerīgs. Otrajā un trešajā dienā mēs lēnām atgriežamies pie vecajiem ieradumiem.

Skaisti sapņi un neparastas vīzijas nepiepildās vienas nakts laikā. Ko tu šobrīd vari darīt, lai spertu vēl vienu soli pretī saviem mērķiem? Tāda ir šīs nedēļas enerģija no 2024. gada 1. janvāra līdz 7. janvārim visām Ķīnas zīmēm.

Lūk, ko katra Ķīniešu zīme var sagaidīt savās prognozēs , sākoties 2024. gadam.

Žurka(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Vispārējs apskats:

Šīs nedēļas enerģija sniedz jums ”izdari pats “sajūtu, Žurka. Tāpēc koncentrējieties uz to, kas ir svarīgs, un koncentrējieties uz to. Jūs esat ļoti tuvu tam, lai mainītu situāciju sev.

Laimīga diena mīlestībā: 5. janvāris.

Sirds lietās nedēļas sākums tev būs nedaudz mīksts. Nedēļas nogale sola jūs iepazīstināt ar kādu īpašu cilvēku (ja esat viens) vai dos jums ideālu iespēju izklaidēties ar savu draudzeni.

Laimīga diena draudzībā: 7. janvāris.

Esiet uzmanīgi, kam šonedēļ aizdodat naudu. Jūs varat to neatgūt. Ja summa ir maza un palīdzēs draugam, kuram tas ir ļoti nepieciešams, tad tas ir pavisam cits jautājums.

Laimīga diena karjerā: 2. janvāris.

Jūsu darba dzīve šonedēļ būs nedaudz garlaicīga un rutīna. Cīnies ar visiem spēkiem un padari savu brīvo laiku par tādu, ko sagaidīt ar prieku.

Vērsis (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Vispārējs apskats:

Ak, Visums šonedēļ sūta jums dažus svarīgus ziņojumus. Jūs drīz ieiesiet kosmiski nozīmīgā dzīves posmā, un tas palīdzēs jums tam sagatavoties. Tāpēc esiet informēts par zīmēm un sinhronitāti!

Laimīgā diena mīlestībā: 3. janvāris.

Mīlestībā nespēlējies ar sirdi. Piemēram, neizvēlieties personu un atgriezieties pie bijušā, kurš vairākkārt ir demonstrējis satraucošu uzvedību. Šonedēļ (un visu pārējo) tev jākļūst par savu labāko draugu.

Laimīga diena draudzībā: 4. janvāris.

Šī nedēļa iezīmēs arī jūsu sociālo loku. Nostipriniet savas attiecības ar tiem, kam jūs patiesi rūp, un nemēģiniet atstāt iespaidu uz citiem. Tas nav tā vērts.

Laimīga diena karjerā: 5. janvāris.

Šonedēļ tavā darba dzīvē notiks kas intriģējošs. Tas varētu būt jauns kolēģis, kurš izskatās pēc filmu zvaigznes, vai jauna iespēja, kas sola jūs pacelt uz nākamo līmeni. Esiet piesardzīgs, un jums būs labāka pieredze šajā jautājumā.

Tīģeris (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Vispārējs apskats:

Tīģeri, viens dzīves posms beidzas tagad un drīz sāksies cits. Tāpēc esiet pacietīgs un izrādiet sev līdzjūtību, pakāpeniski pārejot cauri šim pārejas periodam. Jums ir jābūt savai mugurai!

Laimīga diena mīlestībā: 7. janvāris.

Mīlestībā jums tiek atgādināts, ka jāiestājas par saviem principiem un nepieveriet acis uz fundamentālām nesaderībām. Ilgtermiņā tam būs jēga, kad nonāksit kopā ar savu īsto dvēseles radinieku.

Laimīga diena draudzībā: 7. janvāris.

Šonedēļ jūs, iespējams, nebūsit tik daudz socializējies kā parasti. Tas ir labi. Izmantojiet šo laiku, lai nodarbotos ar pašaprūpi un uzlādētu savu dvēseli.

Laimīga diena karjerā: 3. janvāris.

Savā karjerā mēģiniet šonedēļ vairāk klausīties tos, kuri ir jaunāki vai tiek uzskatīti par mazāk pieredzējušiem. Radošas idejas var nākt no jebkuras vietas!

Trusītis (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Vispārējs apskats:

Trusi, ja jūti vajadzību distancēties no cilvēkiem un rūpēties par savas dvēseles vajadzībām, neatvainojies par to. Šonedēļ nosakiet šīs robežas un piešķiriet prioritāti savai labklājībai.

Laimīga diena mīlestībā: 5. janvāris.

Mīlestībā jūs tiekat mudināts izkāpt no savas komforta zonas un ļaut savai radošajai pusei ņemt virsroku. Jo stulbāka šķiet ideja, jo lielākas iespējas tai ir mainīt situāciju jūsu personīgajā dzīvē uz labo pusi!

Laimīga diena draudzībā: 6. janvāris.

Ja jūtat vajadzību, kaut kad šonedēļ ieturiet vēlās brokastis vai vakariņas ar saviem labākajiem draugiem. Pēc tam plānojiet grupas atvaļinājumu vēlāk šajā gadā. Ir pienācis laiks svītrot lietas no jūsu spaiņu saraksta!

Laimīga diena karjerā: 7. janvāris.

Jūsu darba dzīve var būt nedaudz garlaicīga, taču mēģiniet maksimāli izmantot to, kas jums ir. Pārliecinieties, ka neiespringstat citu cilvēku drāmās!

Pūķis (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Vispārējs apskats:

Pūķi, šīs nedēļas enerģija sola dziedināt tavu sirdi, ja tu to ļausi. Tātad, ļaujiet kosmiskajiem spēkiem pārņemt un būt uzņēmīgiem. Jūs gaida aizraujošas atziņas, saprātīgas atziņas un dziļa dziedināšana.

Laimīga diena mīlestībā: 6. janvāris.

Mīlestībā jādomā par vecuma un spēka lomu romantiskās attiecībās. Ir pienācis laiks plaši atvērt acis un neļaut sociālajiem medijiem vai mēmiem sevi ietekmēt.

Laimīga diena draudzībā: 7. janvāris.

Dažiem no jums varētu būt noderīgi šonedēļ sazināties ar saviem skolas draugiem, ar kuriem jūs kādu laiku neesat runājuši. Lai nostalģija ir balzams tavai dvēselei. Šis ir arī īstais laiks, lai novēlētu visiem veiksmi Jaunajā gadā!

Laimīga diena karjerā: 2. janvāris.

Ja pametat veco darbu, šonedēļ veltiet laiku, lai sagatavotos jaunajam. Drīz viss uzlabosies, un vienmēr ir patīkami uzņemties iniciatīvu.

Čūska (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Vispārējs apskats:

Čūska, ir pienācis laiks pāriet uz kaut ko lielāku un labāku un sākt jaunus piedzīvojumus. Šobrīd šajā jautājumā atrodaties iepriekš noteiktā astroloģiskajā periodā, tāpēc netērējiet to velti!

Laimīgā diena mīlestībā: 3. janvāris.

Mīlestībā šonedēļ jums būs noderīgi žurnāli par savām pagātnes attiecībām un neveiksmīgiem romāniem. Esiet godīgs pret sevi un koncentrējieties uz to, kā jūs, iespējams, esat veicinājis sava mērķa sasniegšanu, neieklausoties savās sirdīs, ignorējot brīdinājuma zīmes vai pats rīkojoties ar sarkano karogu.

Laimīga diena draudzībā: 4. janvāris.

Šonedēļ arī tu esi mudināts vairāk laika pavadīt ar draugiem, īpaši, ja nesanāk bieži pabūt. Kad jūs to darāt, jūs visus gaida kaut kas pārsteidzošs.

Laimīga diena karjerā: 7. janvāris.

Lasi vēl: Zaļais pūķis nes laimi: kuram veiksies janvāra otrajā nedēļā

Jūsu darba dzīvei šonedēļ nebūs lielas nozīmes, taču tas ir labi. Izmantojiet šo laiku, lai plānotu un sagatavotos nākamajiem mēnešiem. Jums izdosies, ticiet man.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment